SLEVA 10% při použití kuponu "promo10" v pokladně

INFOLINKA
+421 914 276 019
Cart0Item(s)

V košíku nejsou žádné položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Luxusní celoroční přikrývka 200x220 cm Aloe vera přírodní náplň

Rychlý přehled

Jako v babiččiných peřinách je přívlastek dokonale charakterizující naši neprodávanější řadu Aloe Vera, kterou doporučuje samotná ikona českého módního designu Beata Rajská, která je nyní inovovaná o přírodní náplň s podílem lyocellu (Tencelu). Už renesanční přírodovědec Garcia de Orta popisuje využití aloe very v indické ajurvédě. V bezbarvé dužině listů tvořené pletivem rostliny se nachází Acemanan - polysacharid, z jehož tkáně se připravuje gel s léčivými vlastnostmi. V propojení se strukturou polyesterových vláken, jejichž přívlastky jsou; jemná, rychleschnoucí, větru odolná a jejichž super schopností je, že umí propouštět vodní páry i odvádět vodu od těla – vzniká jedinečný výrobek pro vaši cestu do snů…

Dostupnost: 3-5 dnů


Běžná cena: 2 723 Kč

Special Price 1 748 Kč

Detaily

Prošívaná přikrývka Aloe Vera je lehká a nadýchaná s výbornými tepelně izolačními vlastnostmi. Povrchový materiál přikrývky tvoří jemné mikrovlákno ze 100 % polyesteru obohacené o rostlinný extrakt z Aloe Vera pro jeho blahodárné regenerační účinky (zmírňuje bolesti kloubů, posiluje přirozenou vitalitu organismu). S potiskem aloe vera na povrchu látky. Látka je embosovaná se znakem aloe vera pro vyšší důvěryhodnost. Náplň přikrývky tvoří uníkátní ručně vyráběné značkové rouno HandFibre Unique s podílem přírodních vláken lyocell (Tencel), které se výrábí celulózou dřeva a je charakteristické svou jemností (pevností) a dokonálým odvodem vlhkosti až o 50 % oproti klasickému dutému vláknu, díky kterému udržuje optimální mikroklima během spánku a vás tak nebude nic rušit.

Díky ručně mykanému rounu naší výroby je přikrývka krásně nadýchaná.

PŘEDNOSTI
• doporučuje přední česká módní návrhářka Beata Rajská
•naplň s přírodním podílem vlákna Tencel 
• příjemné regenerační účinky díky extraktu z rostliny Aloe Vera
• podporuje hluboký spánek, zmírňuje bolesti kloubů a posiluje přirozenou vitalitu organismu
• lehká a nadýchaná
• letní nebo celoroční provedení
• antialergická úprava
• dlouhá životnost
• baleno v dárkové tašce se zipem
TIPY NA ÚDRŽBU

Ošetřování prošívané přikrývky s rostlinným výtažkem z Aloe Vera doporučujeme provádět nejméně jednou za rok, nejlépe v letním období. Přikrývku lze prát v domácí pračce při teplotě vody do 60 ° C. Nepoužívat bělící prostředky obsahující chlór. Pro sušení doporučujeme nízký stupeň teploty vzduchu do cca 60 ° C, dokud z nich nevyprchá veškerá vlhkost. Přikrývka se nesmí žehlit. Aby byly lůžkoviny po vyprání jako nové, doporučujeme vložit do sušičky tenisový míček.

Rozměr: 200x220 cm

Gramáž: 1600 g

Výrobce: Picaso Manufacture

  1. Napište první recenzi tohoto produktu

Napište vlastní recenzi

Jak hodnotíte tento produkt? *

  1 hvězdička 2 hvězdičky 3 hvězdičky 4 hvězdičky 5 hvězdiček
Hodnotenie